Meklēt


Meklēt


Jautājums un atbildes

Kaspars

14 Aug 2016

Aukstā ūdens skaitītājs

(Ūdensapgāde)

Labdien! Es vēlētos uzzināt vai aukstā ūdens skaitītājs - Gioanola IPRF/15 (Dn15) ar preces kodu 997021 ir pieejams ar C precizitātes klasi (R160)? Jautāju, jo pievienotajā dokumentācijā norādītā precizitātes klase ir R80H (B klase), kamēr ražotājs norāda, ka ir pieejami arī R160 (C klase). (gioanola.it/download/ibrf_iprf_idrf_en_mid.pdf)

Es arī papildus vēlējos noskaidrot, vai ir nepieciešams veikt papildus skaitītāja verificēšanu pirms tā pirmreizējās uzstādīšanas, ja to ir plānots izmantot ūdens uzskaitei no centralizētā pilsētas ūdensvada?

Akvedukts

15 Aug 2016

Aukstā ūdens skaitītājs

Jā, rūpnīca piedāvā dažādus modeļus un precizitātes klases. Tie modeļi, kas nav mūsu piedāvājumā, ir pasūtāmi un iespējama piegāde vai nu ar nākamo pasūtījumu, vai arī par atsevišķu piegādes samaksu. Uz vietas pieejami Zenner R160. Ja runa ir par ½’’, tad tos gaidām šīs nedēļas beigās vai nākošnedēļ sākumā.
Visi ūdens skaitītāji ir pirmreizēji verificēti rūpnīcā un atkārtot pārbaudi nav nepieciešams.

Kaspars

19 Aug 2016

Aukstā ūdens skaitītājs

Paldies par atbildi! Es vēl velētos uzzināt, vai pastāv iespēja saņemt preci izmantojot DPD "Pickup Paku Bode" vai līdzīgu citas firmas pakalpojumu? Ja jā, tad cik tas maksātu?

Akvedukts

23 Sep 2016

Aukstā ūdens skaitītājs

Materiālus un preces var saņemt Akvedukts centrālajā noliktavā Ķekavas pagastā, vai klientu apkalpošanas centors Liepājā, Jelgavā, Madonā, Gulbenē, Balvos un Alūksnē.

Turpini diskusiju

Atbildēt: Kaspars

Datums: 14 Aug 2016

 

Ievadiet zemāk šeit redzamo kodu


Tēmas un atbildes no:

akvedukts   - Akvedukts

Autorizēts lietotājs - Reģistrēts "Akvedukts" klients

Viesis - Nereģistrēts apmeklētājs