Meklēt


Meklēt


Jautājums un atbildes

Igors Čatlakšs

07 Sep 2016

Ūdensvada caurules hermetizācija

(Ūdensapgāde)

Labdien!
Situācija ir sekojoša. Cauri dzelzsbetona akai, iziet Dn 50 ūdensvada caurule PE, ar uzmontētu ūdens skaitītāju. Izurbtie (Dn 80 - 2 gab) caurumi akā, caur kuriem arī caurule iet, ir 20-30 cm zem gruntsūdeņu līmeņa. Kā nohermetizēt ievadu un izvadu no akas, lai ūdens netiek iekšā? Ar ieeju mājā cauri pamatiem, ir līdzīga situācija. Varbūt ir speciālās armatūras vai fitingi ?! Paldies.

Akvedukts

12 Sep 2016

Ūdensvada caurules hermetizācija

Šādām situācijām paredzēti speciāli ķēžveida blīvējumi (skat. pielikumu). Jūsu gadījumā varētu pielietot tipu LU-1 (uz vienu caurumu pielietojot 7 posmus), kas veidotu hermētisku blīvējumu. Diemžēl, šis proodukts nav Akvedukts noliktavas sortimentā, bet gan uz pasūtījumu. Lai precizētu preces cenu un piegādes nosacījumus, jāsazinās ar Māri Strēli maris@akvedukts.lv; t.67606390

Igors Čatlakšs

15 Sep 2016

Ūdensvada caurules hermetizācija

Vaaaauuuu ! Beidzot, kaut kas prātīgs. Liels paldies. Šoreiz tiku galā pašroku līdzekļiem, bet nākotnē noderēs. Tādas situācijas ir pietiekami daudz-populāra problēma, žēl, ka nav asortimentā.

Akvedukts

23 Sep 2016

Ūdensvada caurules hermetizācija

Doyma blīvējumi
Ņemot vērā, ka ir ļoti liela gan izstrādājumu daudzveidība, gan uzstādīšanas apstākļi, šāda veida preču sortimentu noliktavā uzturēt nav lietderīgi.

Turpini diskusiju

Atbildēt: Igors Čatlakšs

Datums: 07 Sep 2016

 

Ievadiet zemāk šeit redzamo kodu


Tēmas un atbildes no:

akvedukts   - Akvedukts

Autorizēts lietotājs - Reģistrēts "Akvedukts" klients

Viesis - Nereģistrēts apmeklētājs