Поиск


Поиск


Вопрос и ответы

Uldis

12 Jun 2017

Dārza laistīšana

(Dārzs)

Sveiki! Laukos ir vēlme ierīkot dārza laistīšanu no dīķa. Attālums no dīķa līdz dārzam ir 50-75 m. Vai tam it piemērojams kāds no sūkņiem - interesē elektriskais un ko var viegli pārvadāt un atkal uzstādīt kad nepieciešams. Prasītos arī diezgan liels spiediens lai varētu piemēram nomazgāt mašīnu turpat pie dīķa. Kādi būtu ietekumi?

Akvedukts

16 Jun 2017

Dārza laistīšana

Gan dārza laistīšanai, gan auto mazgāšanai varētu labi noderēt Sūknis JSWm 2AX 1,1kW 230V 50Hz Pedrollo (kods: 110138; cena EUR 185,00).
https://www.akvedukts.lv/lv/e-noliktava/?item=110138
Sūknis gan ir konstruēts stacionārai uzstādīšanai, taču pierīkojot rokturi un elektrisko slēdzi, varam izveidot pārnēsājamu sūkni. Sūkņa maksimālais ražīgums ir līdz 70 litriem minūtē, bet maksimālais spiediens ir līdz 5,8 bāriem, kas dod iespēju gan sekmīgi nomazgāt mašīnu, gan arī 75 metru attālumā padot ūdeni ar pietiekamu spiedienu laistītāju darbināšanai. Sūkņa svars ir ap 14 kilogramiem, un tas nevarētu sagādāt lielas grūtības to pārnēsāt. Sūknis jānovieto ne tuvāk par diviem metriem no dīķa malas. Sūcvada pretvārstam ar sietu jābūt vismaz 40 centimetrus zem ūdens un ne tuvāk par pusmetru dīķa dibenam. Visoptimālāk būtu dīķī ierīkot laipu, pie kuras piestriprināt sūcvadu. Ktru reizi pēc sūkņa uzstādīšanas sūcvads un sūkņa korpuss jāpielej ar ūdeni.

Maris

21 Apr 2019

Dārza laistīšana

Labdien! Vēlos ierīkot laistīšanas sistēmu laukam 30x200m, kur ūdens tiktu ņemts no dīķa! Tālākais laistīšana no dīķa būtu aptuveni 250m. Noteikti lauku es sadalītu sektoros un vienlaicīgi laistītu tikai 3.dalu. Kādu sūkni man būtu vērts izmantot?

Akvedukts

23 Apr 2019

Dārza laistīšana

Lai izveidotu laistīšanas sistēmu laukam 30m x 200m, nepieciešams projekts, kuru veic firmas, kas nodarbojas ar laistīšanas sistēmu ierīkošanu. Projektā ir ieliktas konkrētas sastāvdaļas (caurules, sprauslas, savienotāji, elektromagnētiskie ventiļi u.t.t.). Pašās beigās izvēlas sūkni. Lai veiktu šos darbus, obligāts priekšnoteikums ir situācijas apskate un novērtējums uz vietas.

Продолжай дискуссию

Ответить: Uldis

Дата 12 Jun 2017

 

Введите ниже показанный код безопасности


Вопросы задали и отвечали:

akvedukts   - Akvedukts

Авторизованный пользователь - Регистрированный клиент "Akvedukts"

Посетитель - Незарегистрированный посетитель